Mit biztosítanak az autóriasztók különböző védelmi szintjei?

A gépkocsik lopástól való megóvása a legfontosabb célunk melyhez a beépített gépjármű-védelmi rendszereink nyújtanak számos lehetőséget. autoriaszto blog img 003
A beépítésre kerülő gépjármű védelmi rendszerek több csoportba sorolhatóak a legmegfelelőbb autóriasztó kiválasztáshoz figyelembe kell vennünk az adott gépjármű elektronikus rendszerét, hogy a riasztó a maximális védelmet nyújthassa az adott járműhöz.

A beépítésre kerülő járművédelmi rendszer védelmi szintjei az alap indításgátlótól a komplex műholdas védelemig terjednek. Az autóriasztó rendszer kiiktatása csak a jármű tulajdonosának áll módjában valamilyen egyedi azonosítással legyen az egy kódszám vagy kártya vagy bluetooth, ezen rendszert érdemes kiegészíteni havidíjas gps nyomkövető szolgáltatásunkkal mely már egy sokkal magasabb szintű védelmet jelent gépjárműve számára.

Egy standard alap autóriasztónak is tudnia kell az alábbi funkciókat: a jármű összes ajtajának nyitás érzékelését a lopási kísérlet esetén a motor blokkolását illetve fény és hangjelzést.

Amennyiben kérdése támadt volna bármely jármű védelmi rendszerünkkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

zrendszam2ap rendszam02a

autoatiras.hu 1av

elitecom

partner nr1onlinebiztositas2

 

Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00 között
Telephely:
1239 Budapest, Templom utca 119.
E-mail:
autoriasztogps@gmail.com
Telefon:
+36 20 580 2071