Pontosan mi is az hogy rablásgátló, illetve immobilizer?

A rablásgátlás pontos meghatározása, hogy ha járó motornál ajtónyitás történik akkor a beépített védelmi rendszer ismét elkéri a másodlagos azonosítást. Pl ha aautoriaszto blog img 012 im közelítő kártya a zsebünkben volt és erőszakkal kikényszerítenek a járműből akkor az 60 másodperc múlva hangos hangjelzés kíséretében leáll, mivel a kártya hatótávon kívülre került.


Az utastérben hangos gyorsuló ütemben folytatódó sípolás fogja jelezni hogy le fog állni a moto,r időt hagyva az útról való lehúzódásra. Ha a közelítőkártya vagy a hozzátanított bluetooth-os telefon hatótávon belülre kerül vagy beütjük a 4 számjegyű pinkódót #  a riasztó feloldja a jármű motorjának blokkolását a gépkocsi ismét indíthatóvá válik.

A közelítőkártyás rablásgátlós autóriasztónál pedig még kényelmesebb a használat, mert elég a zsebünkben, nőknél ridikülben tartani a kis lapos kártyát és az autóriasztó érzékeli, mikor a kártyával elhagyjuk a járművet. Ilyenkor aktiválja teljesen automatikusan a rablásgátlást. Ha a közelítőkártyával visszaérünk a gépkocsi közelébe, akkor automatikusan ki is kapcsol a rablásgátlás.

Keressen minket bizalommal védelmi rendszereinkkel kapcsolatban, hogy autója mindig biztonságban legyen!

zrendszam2ap rendszam02a

autoatiras.hu 1av

elitecom

partner nr1onlinebiztositas2

 

Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00 között
Telephely:
1239 Budapest, Templom utca 119.
E-mail:
autoriasztogps@gmail.com
Telefon:
+36 20 580 2071