Miképpen védekezhetünk az autólopás ellen?

Legfontosabb szempont talán a parkolóhely kiválasztása, igyekezzünk minél jobban szem előtt hagyni az autót, forgalmas helyen parkolni, illetve ha van térfigyelő kamera, autoriaszto blog img 014aalatta megállni. A legbiztonságosabb megoldás ha saját zárható garázsban tartjuk járművünket. autoriaszto blog img 014a

Előfordulhatnak olykor olyan helyzetek, amikor ez nem kivitelezhető, pl: ha gépkocsijával elhaggya otthonát. Ilyen esetben a biztonságosabb, ha egy őrzött helyen parkolja le járművét.

Ez a mai árak mellett sajnos olykor többe kerülhet, mintha más parkolóhelyet választana, de olyan eset is előfordulhat amikor nincs más lehetőségünk csak a nyílt utcán parkolni ilyenkor van a legnagyobb veszélynek kitéve a járművünk.
 
Az autóriasztó beépítésével a közterületen való parkolás is biztonságossá tehető. A hangos sziréna megszólalása megfutamodásra késztetheti, de legalábbis megzavarhatja az autótolvajt, ezzel nagyon értékes időt nyerve a lopás megakadályozására.

Ettől már csak az lehet jobb védekezési módszer, ha a védelmi rendszereket kombináljuk azaz az elektronikai megszakítás(riasztó) védelmet némi mechanikussal is együtt használjuk, vagyis autóriasztó mellé használunk például kormányzárat. Ezen lépéssel szintén növelhető a jármű ellopásának ideje, mely alaposan megnehezítheti a tolvajok dolgát.

zrendszam2ap rendszam02a

autoatiras.hu 1av

elitecom

partner nr1onlinebiztositas2

 

Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00 között
Telephely:
1239 Budapest, Templom utca 119.
E-mail:
autoriasztogps@gmail.com
Telefon:
+36 20 580 2071