Termékeink

Belépőszintű gépjárművédelem

Belépőszintű gépjárművédelem


Belépőszintű gépjárművédelem a rejtett indításgátló kapcsoló vagy mágneses immobilizer.

A gépjárműben elrejtésre kerül egy indításgátló kapcsoló eszkösz vagy érzékelő melynek feloldásával indíthatóvá válik a gépjármű. Ez egy alap szintű gépjárművédelmi rendszer.  Az eszközöket mi biztosítjuk önnek, melynek ára beszereléssel együtt:

12.990 ft+Áfa

Standard ajánlatunk

Standard ajánlatunk


Standard ajánlatunk, ami magába foglal egy transzpanderes rablásgátló eszközt!

Ezen eszkösz tartalmaz egy visszajelző ledet, több körös védelmet nyújt és automata önélesedő funkciója van a motor leállítását követő 35 másodpercen belül.
Azonosíthatatlan bekötés, szerviz mód, melynek ára beszerelve:

29.990 ft+Áfa

Komfort ajánlatunk

Komfort ajánlatunk


Kódkártyás rablásgátló rendszereink, melyek a maximális komfortot és maximális védelmet nyújtanak járművének.
A kódkártyás rablásgátló gépjárművédelmi rendszer tartalmaz egy kódkártyát, melynek hiányában a gépjárműve illetéktelen indítást érzékel, azonosítás hiányában 50 másodpercen belül leállítja a jármű motorját. A termék MABISZ engedély számmal is rendelkezik CASCO biztosítás mellé. Ezen eszközünk ára beépítéssel együtt:

29.990 Ft + Áfa - 46.990 Ft + Áfa

WOLF bluetooth-os rablásgátló rendszer

WOLF bluetooth-os rablásgátló rendszer


Olyan gépjárművédelmi termék, amely a hagyományos indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat ötvözi, nincs szükség különböző jeladókra, vezetői kártyákra azonosításhoz csak egy BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség azonosításhoz. Az eszköz ezek után működésre kész. Illetéktelen indítás után tiltja a járművet és a beépített szirénát is mükődésbe hozza. A rendszer lemerült, működésképtelen telefonkészülék esetén is használható.
Ezen eszközünk beépítéssel együtt:

46.990 Ft + Áfa

GPS műholdas nyomkövető gépjármű védelmi rendszer

GPS műholdas nyomkövető gépjármű védelmi rendszer


GPS nyomkövető eszkösz kerül beépítésre a járműbe, mely lehetővé teszi a nap 24 órájában a gépjármű online webes felületen való követését illetve múltbéli utak visszatekintését illetve parkolóhelyek kijelzését is. Ezen eszközünk ára beszereléssel együtt 29.990 ft + Áfa, továbbá havi 990 ft + áfa / hó díjat kell megfizetni a GPS nyomkövető szolgáltatás miatt!

29.990 Ft + ÁfaEzen szolgáltatásunk igényelhető távoli motor tiltó opcióval is sms alapon, így az eszköz ára beszereléssel együtt 33.990 ft + áfa továbbá havi 990 ft + áfa / hó a GPS nyomkövető szolgáltatás miatt!

33.990 Ft + Áfa

CANBUS-os autóriasztó, bluetooth-os és tasztatúrás azonosítással

CANBUS-os autóriasztó, bluetooth-os és tasztatúrás azonosítással


Ezen eszközünk ajtónyításra vagy gyújtásra kódot kér, amennyiben 30 másodpercen belül nem érzékeli, a hozzá tanított mobiltelefont vagy PIN kód nem kerül bevitelre a számkód panelen, akkor a riasztó hang kiséret mellett tiltja a járművet. Ezen eszközünk kizárólag CANBUS-os rendszerű gépjárművekbe szerelhetők be, tapasztalatok alapján 2006-os évjárattól!
Ezen eszközünk ára beépítéssel együtt:

61.990 ft+Áfa-tól

zrendszam2ap rendszam02a

autoatiras.hu 1av

elitecom

partner nr1onlinebiztositas2

 

Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00 között
Telephely:
1239 Budapest, Templom utca 119.
E-mail:
autoriasztogps@gmail.com
Telefon:
+36 20 580 2071