Milyen típusú gépkocsiba érdemes autóriasztót beépíteni?

Ezen kérdésre feltehetően a legésszerűbb válasz az volna, hogy a ritka és drágább értékű autók a legveszélyeztetettebbek. Ez egyrészben igaz, de nem olyan értelemben, mint régebben. Az alacsonyabb árkategóriájú autók népszerűségük miatt szinte ugyanolyan kelendőek, melyek  esetében talán még indokoltabbá válhat egy megbízható, de pénztárca barát védelmi rendszer beszerelése.

Az olcsóbb kategóriájú járművek eseteiben ugyanis még egy alacsonyabb árú autóriasztó rendszer hatástalanítása is annyi időt venne igénybe melyet nem érné meg bevállalni az a tolvajoknak, hiszen  hamar találnak egy azonos típust, amiben nincsen védelmi rendszer szerelve.autoriaszto blog img 005A magasabb árkategóriába tartozó, járművekbe szintén ajánlatos valamilyen gépjármű védelmi rendszer beépítése, de erre természetesen a tolvajok is számítanak, és a legmodernebb eszközökkel hatástalaníthatják azt. Ilyen esetekben előnyt élvez az a gépjármű, amelyet komplex műholdas autóriasztóval szereltek be.

Az emberek többsége abban a hitben él, hogy ha akarják úgyis ellopják, pedig ez korántsem így van. Ezek a mondatok tipikus laikus hozzá nem értő mondatok.

Sajnos mostanában a közkedvelt olcsóbb kategóriájú népszerűbb autótípusok is a tolvajok célpontjaivá válnak pl: renault, ford, opel, stb. sőt a statisztikai adatok azt mutatják, hogy sokkal több gépkocsit lopnak el a középkategóriából. Ez annak tudható be, hogy a járműtulajdonosok nem veszik számításba, hogy ők is áldozatul eshetnek, pedig a bajt csak megelőzni lehet utána késő már késő bánkódni ha a gépkocsin nincs a helyen ahol parkoltunk.

Egy olcsóbb középkategóriás jármű alkatrészei hamarabb találnak gazdát a feketepiacon is, mint a prémium kategória alkatrészei, így, egyaránt veszélynek van kitéve az utcán parkoló bármely kategóriás jármű. Statisztikai adat, hogy a megbízható autóriasztóval szerelt járművek eltulajdonítása sokkal körülményesebb feladat a tolvajok számára, egy árulkodó let vagy számkódpanel a műszerfalon elég lehet ahhoz hogy ne váljunk áldozattá.

Amennyiben biztonságban szeretné otthagyni járművét kérem ne habozzon hívjon minket, egyedi ajánlatokkal is állunk kedves ügyfeleink részére.

zrendszam2ap rendszam02a

autoatiras.hu 1av

elitecom

partner nr1onlinebiztositas2

 

Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00 között
Telephely:
1239 Budapest, Templom utca 119.
E-mail:
autoriasztogps@gmail.com
Telefon:
+36 20 580 2071