Mi alapján válasszuk ki, az igényeinkhez megfelelő és megbízható autóriasztót?

Értéktárgyaink, védelmének érdekében manapság széles körű kínálat várja az érdeklődőket a különféle autóriasztó rendszerek típusaiból, hiszen az autólopásos  bűncselekmények számának növekedésével egyre újabb és újabb lehetőségek jelentek meg a legkülönfélébb igényeket is kiszolgálva. A riasztók sokféle verziói közül azonban korántsem egyszerű a számunkra legmegfelelőbb megoldást választani, ezért sokféle szempontot érdemes számításba venni! autoriaszto blog img 001

Az autóipar fejlődésével az autótolvajok is folyamatosan fejlődnek, ezért válasszunk csakis biztos megoldást, próbáljunk meg törekedni a különféle védelmi rendszerek kombinálására, pl: autóriasztó+gps, rablásgátló+gps, immobilizer+gps stb....hiszen a többszörös, illetve kiegészítő védelemnek köszönhetően jelentősen megnehezíthetjük a tolvajok dolgát.

Az autókba a gyár által beépített védelmi rendszerek mellé érdemes utólagos védelmi berendezést is szereltetni, mivel a gyári védelmi rendszereket a tolvajok könnyen hatástalanítják.

A modern gsm, illetve gps rendszerű autóriasztóknak az óriási előnye az elavult autóriasztókkal szemben, hogy azonnal értesíti a jármű tulajdonosát, míg az érdektelenné vált tömegek nyugalmát nem háborgatja.

Mindezeket figyelembe véve egyéni igényeinket is igyekezzünk szem előtt tartani.

A legmodernebb és megbízhatóbb autóvédelmi rendszereinket megtekintheti weboldalunkon, széles termékpalettával ahol ki tudja választani az igényeinek legmegfelelőbbet, amit kérdése támadt kérem hívjon bizalommal!

zrendszam2ap rendszam02a

autoatiras.hu 1av

elitecom

partner nr1onlinebiztositas2

 

Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00 között
Telephely:
1239 Budapest, Templom utca 119.
E-mail:
autoriasztogps@gmail.com
Telefon:
+36 20 580 2071